PonyFarma » Vesti » Mini turneja po Šumadiji

Mini turneja po Šumadiji 02. mart 2012. 22:58

Dragi ljubitelji ponija, u okviru naše male turneje po centralnoj Srbiji, obišli smo tražene lokacije i uspeli da pronađemo par jedinstvenih APALUZO ponija. I pored toga što neke delove naše zemlje GPS jednostavno ignoriše, po starom dobrom osećaju 679 pređenih kilometara se na kraju dana isplatilo.

Pored lepih konja koje smo imali prilike da snimimo, nužno je pomenuti, pa makar i ne platili reklamu, gostionu "Biblioteka kod Milutina" koja nam je na kraju puta ostavila nezaboravan gastronomski osećaj.

Ako izuzmemo enormnu količinu soli na fenomenalno ukusnoj prasetini, vrhunsku pljeskavicu, odlično ukišeljen kupus i pobedu Novaka Djokovića koja nam je posebno začinila kasni ručak, "Biblioteku kod Milutina" apsolutno preporučujemo svima koje put navede u Kragujevac. U svemu nabrojanom možete uživati za neverovatnih 1044 RSD!!!

Suma sumarum, tri znaka uzvika su apsolutno na mestu.

Vratimo se našem apaluzo paru.

Konji štale koju smo posetili su kao i većina drugih ponija još uvek u zimskom ruhu, ali se karakteristične crne šare jasno uočavaju. Ždrebac Rambo je vrlo lep pastuv sa jasnije definisanim "pegama" od kobile Cilly, ali moram priznati da je kobila još skladnije građena. Oba grla su uvežena iz Holandije i pored pasoša poseduju i pedigre.